Vážně krásná,moc pěkně poskládané verše :)
Ale já bych pavoukem rozhodně být nechtěla:D Arachnofobie je dost nepraktická fobie..kterou bohužel v dost pořádným rozsahu trpím:)
05.08.2009 17:42:00 | Dev_LATea_princess
Moc hezké, vážně! Pavučiny jsou krásné, ale jejich tvůrci.. fůj :o) Jinak hezký citát na profilu :o)
05.08.2009 17:22:00 | wigi.sama