Anotace: Taková malinká věc z jednoho parného odpoledne...
Tvé verše jsou zvláštní. Já bych zase začal mluvit o tom, že je zde znát vliv Verlaina a Baudelaira a kdovíkoho - jenomže on tam moc znát není, respektive, má to svou vlastní tóninu, myšlenku a podivnost. Taková starostlivá melancholičnost z toho na mě zírá...
08.08.2009 21:58:00 | ludmil