Je mi to líto...
Našli ho ráno,lékař byl zbytečný,
byl to jen sen?Ne bylo to skutečný...
Když přišli ti lidé tak přeřízli lano,
tím zkončilo jeho poslední ráno...
Bylo to v létě,slunce už svítilo,
nikomu ale do smíchu nebylo...
Ten kluk byl mladý,18 let,
chtěla bych vzkázat mu několik vět.
Fakt mě to mrzí,pomoc sis nedal,
útěchu na stromě s lanem jsi hledal.
Mám doma od tebe krabičku sirek,
vzpomínám na našich pár hezkých chvilek.
Jednou se spolu v pekle zas sejdem,
ty ani já do nebe nejdem...
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
Komentáře (1)
Komentujících (1)