Dávná vzpomínka
Anotace: vzpomínka stará čtyřicet let
Křivka ladných boků
úsměv
vyrovná se všem,
jantar
třpitící se v oku,
chůze královen.
Když rozpustí si vlasy,
je to sladký sen,
ztělesnění krásy,
bezoblačný den.
Stará skříňka bez víka,
při úklidu,
vydala mi tehle poklad
stužkou svázaný.
To od tebe
je pár těch řádků
s láskou napsaných.
Slza v oku,
tichý povzdech,
tohle krásné vyznání
dnes trochu strachu
nahání
vždyť čtyřicet let
je tu smazaných.
Přečteno 350x
Tipy 33
Poslední tipující: Jarka, WAYWARD, Juraj Hrom, Lady L, hašlerka, Bíša, Mbonita, Zefi, Psavec, 6thSun, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)