Vyplakaný
Anotace: oči plný vlčích máků...
Tvoje oči,
ty dva vlčí máky,
který mě držely za ruku,
miláčku,
já už se jich nikdy nechtěla pustit
na našem nebi
a násilím jsem se sama odtrhla.
Proč jenom leží tvoje půda
tak daleko...
Už tě neuvidím...
Tvoje ruka už hledá jiný ruce,
tvoje vlasy už cuchaj jiný ruce
a já taky hledám jiný ruce,
jenže tyhle všechny oči,
nejsou stejný jako ty tvoje...
(s šedivou tečkou)
Okolo světa se nedá jet za jeden den...
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: kouzelníček, Severka, Churry, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)