Modrošedá sonáta
Anotace: ...jenom tak. Anebo možná uplně jinak...
Víš,
nikdy jsem neviděla Dam za úsvitu
když město procitá
Neházela jsem mince z Madere Brug
a nepřála si, aby všechno bylo snazší
A neposlouchala jsem hudebníky na Leidseplein
se zatajeným dechem
(i když bych tolik chtěla)
Vim kulový o větrnejch mlýnech
Ale znám barvu hladiny
amsterdamskejch grachtů
když utápíš ji v očích
Tak dobře ji znám
Je modrošedá
-Jako Tvuj pohled-
Jako já
tolikrát
utonutím bledá --
Přečteno 310x
Tipy 21
Poslední tipující: hypertenze, Házté, enigman, Hloupá Květinka, divoska_jaja, Pevya, Psavec, Mbonita, Lota, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)