myslím, že rozumím..také mám na obloze svou planetku, není velká a přesto se na ni vejdou všechny mé sny..
14.08.2009 13:30:00 | páááááááá
kolem Slunce obíhá kromě planet ještě přes třistatisíc zatím objevených planetek. Některé z nich dostaly jména, např po astronomech, básnících, skladatelích..
14.08.2009 11:56:00 | Petbab
Ačkoli tomu vlastně vůbec nerozumím, tak se mi to moc líbí. Je to takové svižné.
14.08.2009 11:24:00 | lexus