Hoci..Jenda
Anotace: taková ze života..úsměvná
Vítr fouká po strništi
Zetor si to bublá..
Ještě jednu fůrku složím
vždyť by Mařka zhubla.
Jenda si to hopsá v káře
v myšlenkách o tlusté Máře.
Mářa v chlívku sotva hne se
mladý chasník pýchou pne se.
O selátku mívá snění
mastnou hubu při setmění.
K ránu plní jitrnice
Blouzní...
chodí koukat do spížnice.
ZA VŠECHNO MŮŽE HOCIENDA..CHUDÁK JENDA!
Za polem u lesa tábor takový
no....
V sukýnce paní,co dělá proroka
Z dlaně věští
dívá se k nebesům
Křičí...
MILEJ PANE DO ROKA!!!
Hoci bude pozdě!!!
Hoci..Jenda závrať v poli
co s ním bude..Babo raď!
Jenže to Vám ještě neví
že už Mářa v chlívku není.
Během věštby,magie
Mářu komplic zabije.
Na ohýnku při muzice
své tanečky tančí
Hoci..Jenda chudák v chlívku
zlověstně sám jančí!!!
Přečteno 362x
Tipy 18
Poslední tipující: Pevya, NikitaNikaT., fab four, labuť, Zpátky, Juraj Hrom, jedam, Bíša, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)