Mrtvý muž
Slyšíš mě?
Navštívil tě mrtvý muž
Mrtvý muž se zlým úsměvem
A uplakanýma očima
Nese ti dávku morfia
Co sám by si rád dal
Pod peřinou jen tiché vzlyky
Je chladná noc
Dotýká se tě
Ten mrtvý muž
Je ti to příjemné?
Nožem pod bradou
Ostřím na hrdle
Hladí tě dávno mrtvý muž
Než usneš vyčerpáním
S pohledem na kříž za oknem
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Adie.80, klara07, Alasea, dablik007, Zambie, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)