Mistr lenosti
Všichni mi říkají,
Že jsem líny.
Jsem z toho smutný,
Protože to tak není.
Já jsem mistr v lenosti.
Ne jen tak normálně.
Sleduj mojí klesající tendenci.
Že to jde bezbolestně.
Dívejte se na mě.
Užívejte si za mě.
Já mám lenosti v sobě více,
Než celá vaše generace.
Proč tedy nejsem vicemistr?
Proč jsem na druhém místě?
Protože se neškrábu na žádny lustr.
Protože velmi rád ležím na stejném místě.
Komentáře (0)