osud v barvě pastelky
můj svět je malá omalovánka
prázdná
a zároveň plná samých nedokreslených osudů..
sama nic neznamená
a plná je vším
Její práce jsou barvy
na druhý straně papíru ...
-černá,šedá,hnědá
a dalších x negativních barev...
Musím být opatrná
nechci být předurčena ....
stačí pár tahů růžový pastelky
a můj pohled na věc
se možná
dokonale změní ...
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Nussichoco, Churry, Bíša, Jana M., malý lachtánek
Komentáře (1)
Komentujících (1)