Měj mě rád to stačí
Anotace: .......nikdy jsem to nepotřebovala víc......
Vytetovaný úsměv na tváři
-příběh prosící Magdaleny-
snad o objetí
jen pro ni
snad o důkazu
vyprávěné iluze
snad o teplu
milovaných ramen
je strašně těžké
se nadechnout
pod hladinou
slaného přílivu
když pomocná ruka
patří člověku
který neumí dávat
bez odměny
mnohem lehčí
je předstírat
ptát se na spánek
než říkat
lásko jsem tu pro tebe
jsi krásná
udělám vše pro tvůj úsměv
jak nepodlehnout
když celé tělo prosí
o vyléčení ran
hojivou bylinkou
pozornosti
zájmu
jak vysvětlit
potřebnost pomoci
když chybí vzduch k dýchání
vždyť vše
by se mělo skrývat za slovy
mám rád
i bez proseb
Přečteno 307x
Tipy 28
Poslední tipující: simsa, Sleepwalker, Levandule, stmivani.na.lepsi.casy, Noc17, Manon.H, Nergal, Zasr. romantik, vapiti, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)