Crazy
Anotace: Jednoho dne jsem ho potkala... ale už ho neuvidím... :-(
Zbláznila jsem se do něj,
nemohu zapomenout!
Co počít si mám?
Snad jen býdně zhynout.
Nechci ranit, nechci být opuštěná...
jen jsem své srdce-
špatné osobě zanechala.
Více na pozoru jsem se měla mít!
A míň bych se trápila-
tím pochybením svým.
Méně bych zoufala,
nad láskou nemožnou!
Chtěla bych,
aby zval mě svou láskou -
láskou předrahou
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: jiljovský, Alasea, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (0)