Hory
Anotace: Jen jeden velký sen kamarádky
Tam někde v dáli
vysoko v horách
hudci si hráli
a zajíci v norách.
Den se již ruší
z lesa houká výr
s úsměvem v duši
tvoříš z mléka sýr.
jediný úsměv,
podaná káva
z pastviny bučí
radostně kráva.
Slunce už padlo
za starý hrad
docela mile
večer se vkrad.
Věř děvče na snění
zítřek je v míru
osud tě odmění
měj v sobě víru.
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)