Létavice
Hvězdy mi svítí do okna,
já vyhlížím,
kdy některá se dotkne země,
bych přání mohla zašeptat -
to přání,
jež dlouho je již ve mně.
Je lehké coby letní vánek,
prosté, jak květy lilie
a splnění by přineslo mi spánek,
jak ve dne pak štěstí plný džbánek...
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Sýkorka07, stravla
Komentáře (2)
Komentujících (2)