Anotace: Hra na "básnířku" asi pomalu končí... ale nechci si to přiznat, takže Vám po 4 měsících opět něco malého naservíruji...
Občas to jde vážně ztěžka, ale je to kus naší duše, který se neztrácí:) jsem ráda, že si zas můžu od tebe něco přečíst;););)
22.08.2009 20:16:00 | Severka
No, aspoň i tvé loučení stále zachovává tvou hezkou poetiku. Já jsem také zjitil, že nejsem básník - jenže já jsem se rozpadl už absolutně. Ty svou krásu jako dívka ztratit nemůžeš, to je vyloučeno.
21.08.2009 23:37:00 | ludmil
Tak nějak tam padá sama :) k tomuhle jsem se musela vyloženě dokopat...
21.08.2009 21:04:00 | prostějanek