Anotace: ládydá
no ne, tohle je napsáno dřív, než byl schiele ve večeru na téma.. ale byla jsem na něm v leopoldsmuseu.
02.09.2009 15:24:00 | Já Esther Ruth
fascinace Shielem? že by se někdo díval na čt2? dobře vyjádřeno ať už je to, co je to :-) (i když já osobně spíš Gustav Klimt co se Vídně týče)
01.09.2009 18:56:00 | Maro Deives
Čistě literárně vzato... povedené, zkratkovité, k asociaci fantazie vybízející. Těch asociací se nabízí možná až příliš mnoho.
23.08.2009 11:48:00 | ludmil