Špinaví andělé
Anotace: poslední dobou zdá se mi proti své vůli létám vysoko nad zemí
Zašedlí andělé spícího rána
noční můzy
probouzejí se z kamene
jak ti černí ptáci zpívají o tobě
Oči z bronzu a srdce z olova
bože jak rychle by klesly ke dnu
špinaví andělé na druhém konci lana
drží mě nad vodou vahou svých těl
Zuřivě mávají perutěmi
padají hynou po tisících
já padám k zemi
je táhnu do oblak
ne bože není mi jich líto
Kdys bílí andělé znavení námahou
už vzdali boj
mě nechali uhynout
nesou mě do oblak
a pak
Ta větev praská
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: E., labuť, Bíša, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)