Sobec
Anotace: někdy bych chtěl být sobcem,...ale neumím to...
Chci všechno sám,
chci sobcem být,
nestarat se o jiné,
starostí méně mít.
A potom snadnější život
snad budu moct žít.
Ale...Já...
to Neumím.
a ani něvím,
jak dělat bych to měl.
Ten kdo učil mě žít
a poznávat svět,
neznal ty věci,
a proto ani já,
nemůžu je znát
a kdybych i chtěl
neumím je hrát.
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)