Zakletá
Zakleté místo.....bolí i hýčká
na vlnách plovoucí růžová ratolest
Shora jak veliká konopná smyčka
pletená ze všech životních cest
Ve tvých zdech leží, můj start i cíl
Devět let minulo, od chvilky vzácné
v zakletém městě, kde čas se zastavil
Zastavil.....však minutu po dvanácté...
Přečteno 443x
Tipy 41
Poslední tipující: Rootness, Koza, Holis, el viento, Lea Aura, drsnosrstej kokršpaněl, Házté, poustevník Jirka, boštek, Churry, ...
Komentáře (13)
Komentujících (11)