Ostružiny
Anotace: říkat tomu troufalá fikce je pěkné
Na krku z kamení kruh,
ve vlasech trní z ostružiny,
jsem sama - svůj zvláštní druh,
své nářky, zrady, obětiny.
Mám popálenou ruku
a oči dávno vyhaslé,
kdes byl doteď kluku,
kde jsi když mi je zle.
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: kouzelníček, Cassandra, Churry, Bůchví..., sei to do
Komentáře (3)
Komentujících (3)