Obyčejné (datum prvního) září
Anotace: už jste viděli svůj rozvrh? No, já ano :D
Sestoupila na Zem
Mezi (s)prostý lid
Co miluje slovní hříčky
Tváře zakryla listím
Spadaným na konci léta
Kdy zrají švestky
A svět se halí do jejich modroty
Nasadila čepici
Proti chladu od srpnové země
Zachumlala se do pohasínajícího nebe
Se špinavými mraky
Které táhnou jako vojsko
Od ničeho k ničemu
A nechápala smysl jejich tažení
Začala třídit papír
A třást se při poryvech větru
Z pomlácených polí s obilím
Ze strnišť
Která škrábala jako neholená tvář
Na červnových festivalech
Září slibovalo jiný svět
Tak ho přijala
A sestoupila na Zem
Mezi prostý lid
Který přestal milovat slovní hříčky
Stejně jako první září
Přečteno 323x
Tipy 27
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lukáš Rymeš, Vlk v rouše, Kapka, Alasea, PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino, labuť, Megs, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)