Je ne te veux pas
Anotace: pokud je ten název špatně, prosím, opravte mě...
Proboha nesměj se mi
že se zas hrabu držkou v zemi
oči mám plné slaných sazí
To víš že ti pošlu psaní
zamaštěné od mouru a mrvy
holubí poštou pošlu ti čumkartu
z domova
Nebuď tak krutá nojo jsem bláhový
nechávám na noc radši rozsvíceno
abych zahnal zlé sny
abych tě odehnal
Proboha nesměj se mi
že se zas hrabu držkou k zemi
já totiž hledím ke hvězdám
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Já Esther Ruth, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea, WAYWARD, hašlerka
Komentáře (3)
Komentujících (3)