-------------
Nedohlédla jsem tam, kde to končí
schovalo se mi to v mlze
málem jsem si vykoukala oči
pak mlha stoupla a smála se mi drze
Bylo to krásné, jemné jako pavučina
utkalo to ve mně krutou síť
nebudu pátrat po tom
čí to byla vina
Chceš mě? Ty můj osude?
Až protančím kolem tak mě chyť.
Mineš se a nic už se dít nebude.