cesta
na mé cestě za poznáním,
beethovena poslechl jsem si
ten však v rock´n´roll se změnil
od zpívající fontány dozvěděl jsem se pak
že život sám v sobě tkví,
že,
tohle je to ono
a zvenku na sebe se podíval
a málem se rozbrečel
totiž teď, teď teprv se uvidí
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
Komentáře (0)