Gábinko
jako ty nejlepší
kámošky i v neětěstí
na písku hráli si
bábovky bourali
kámošky napořád
gábinko co děláš
šikana
tu zvládneme spolu
spolu
byli sme vždycky u jednoho stolu
jenže rvačky
ulice¨
ty zlobilas
čím dál více
cigára,blbové
to pro mě bylo zakázane
proč už to neni jako dřív
proč je mezi námi zed
proč doprčic stalo se to zrovna ted
hrozne me to mrzí
jenže tohle už nespravíš
mezi námi
bude už nafurt ocelová mříž
nenechám se stáhnout
a ty to víš
at sem k tomu sebe blíž
chybí mi to co mezi námi bylo
chtěla bych aby se to nikdy nestalo
ale tys mě chtělá mlátit
už nechtěla sis hrát
tys bydlela na ulici
a já měla krásný hrad
ted sme každá uplně jinde
škola,sport i kámoši
mi dvě se k sobě nehodíme
zapiš si to za uši
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)