Anotace: Někteří z nás se možná zbláznili už dávno. Někteří ovšem prošli kalnými vodami bláznovství a vynořili se kdesi na opačném břehu...od té doby už mi mluvící zelenina v ledničce neva:DD
Vracím se zpět do modra a první koho čtu, jsi ty. Nelituju. Mám husinu : ))
06.09.2009 21:38:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Někoho zamrazí, mě rozvaří - ty významy, já bych je nejraději mlátila kladívkem, za zvuku vrzajícího kolečka, spojené jediným nekonečným deštěm trakařů. Vecpané do šeptání ještěrek a mloků. Všechno to postavené na aroma kompostu života. Malé ST na Everestu úžasu.
06.09.2009 19:31:00 | kikis
Na tebe si musím vždycky udělat čas, neboť, když něco chutná...nemá se to jen tak zhltnout :-).
01.09.2009 20:54:00 | Lota
kdyby sis někdy chtělo počíst...střední rod je tam schválně?
hey Mates....tvé myšlenkové pochody jsou opravdu kouzelně orignálně jedinečné...
29.08.2009 12:30:00 | micátko
Moc pěkný, jdu tomu věnovat víc přečtení :-) "každý den umírá na prahu chrámu minulosti" - dokonale napsaný.
28.08.2009 22:51:00 | Danushka