Zmizeli draci
Anotace: zatím nejveselejší co mám :)
Buďte silní, milí draci,
časy zlé se rády vrací.
Přetáhnou vás řemenem,
kdo je slabý,
nevydrží ani den.
Tak roztáhněte křídla
a leťte honem pryč,
než po zádech vás bací,
těžká z kovu tyč.
Zůstaneš-li milý draku,
střelí na tě kámen z praku.
Není místa pro vás draky,
zabijí vás, a mne taky.
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Squat_the_world, E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)