Cestička klikatá
Anotace: Vyjádření jedné večerní nálady
Dělám v myším obchodu a umírám najivností
prodávám Toma myším a Jerryho kočkám
sním o tom, že koupě je spojí
že válka přestane, když tak málo stojí
Umírám zvědavostí před ucpanou myší dírou
chci vidět nemožné, chci žít sen a všemožně
beru si na pustý ostrov kytaru a klávesy
i když vím že kytara beze strun a varhany bez napětí
Volím si cestu snílka
volím cestu bez souhlasu levé hemisféry
bojuji s čísly, i když mě zachraňují
Štěkám jak kočka a trhám si košili
ve světě času, prostoru a matematiky
Nesním ve snu, sním na zemi
Přečteno 585x
Tipy 15
Poslední tipující: Házté, ilona, PANGÁSIUS, susana načeva, Pešulka, Nút, wigi.sama, WhiteSkull, poetická ilona, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)