Malá Černá Dáma
Anotace: psal jsem ji nadvakrát, je to znát, ach jo
Ne nemám strážného anděla
mám jen svou starou černou vránu
hajzla mrchožrouta
(říkám jí Dámo
Malá Černá dámo)
Aspoň tu vránu pošlu proti větru
ať je s tebou ať tě chrání
ať mi tě chrání
Svou Dámu ti pošlu aby střežila tvé hvězdy
aby tě v noci přikryla křídly
aby tě přes den jimi ovívala
a aby...
aby ti připomínala.
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Dullsinea, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)