to kolo
má mnoho zážitků
mnoho vzpomínek
mnoho kocovin
říditka vohlý
rámy poblitý
já na něm jezdím
jsou z něj cítit
ty zkušenosti
a jak tam tak sedim
rozhlížim se
koukám po lidech
a oni na mě
smějou se
i já se směju
protože
oni nikdy nepoznaj
jakej je to fajn pocit
vysrat se na
domov
práci
peníze
ženský
lidi
a jenom si jezdit
na tom starym kole
a smát se jejich
přiblblym starostem
vrz vrz vrz vrz