Pořád jsi čekal na podzim
Anotace: není to ouplně takhle je to trochu jinak ale přece (...)
Pořád jsi čekal na podzim
doufals v padající listí
v koberec šustící pod nohama
teplé barvy a šedou oblohu
Pořád jsi čekal na podzim
na stvůry na provazech ve větru
větrovky dětí a vlající šály
tak jak jsi to znal z dětsví
Pořád jsi čekal na podzim
zježená pole vzduch vonící deštěm
obzor tak blízko a huňaté mraky
na ptáky chystaj' se na cestu
Pořád jsi čekal na podzim
a najednou je tu mráz
choulíš se do zimníku a nevíš
co si počít s tím chladem v srdci
Přečteno 291x
Tipy 17
Poslední tipující: Adie.80, subrtka, Alasea, PrinceznaHeliovýchbalonků, Mbonita, nejsembásník, hašlerka, labuť, malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)