Anotace: barva zlatavá,jak se naplňuje od začátku do konce...
Má drahá Lucie se ozvala;D Proč Zeppelíny?To nevedeme;D Možná Tak Jimma..Slyšíš Klenot ?!jak mi bije v srdci?:P Já už se se svým gramofonem téměř válím v posteli;D Och ne tak tedy v posteli ne..možná na stole a nebo na zemi;D.. .Ach ten gramofon, to je snad utajená droga... víc než droga.) Zvu Tě na nu-rave párty!:P A Nezapomeň třpytky nebo něco extra jo?!;D Mimochodem to je liter, drahá má ne diskuze;D pssst Lucie pořád roztává hihi;D .)
01.09.2009 21:15:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků
Píšeš zajímavě.. ;) A to ani nemám rád med.. ovšem tohle poselství bych klidně snědl. :)
01.09.2009 13:43:00 | Trapné děťátko