Utři si pusu tumáš porcelán
Anotace: za slovy slova jdou a nevydají větu nad hnící hromadou nedarovaných květů
Utři si pusu Tumáš porcelán
Podobné věci říkáš
Nemyslíš na slova Nemyslíš Pletou se ti
Snažím se pochytit smysl
Těžko nalézt černou díru
Někdy moc přemýšlím nad svými slovy
Chci dát jim smysl A tobě uniká
Motám z nich klubko
Jenomže tobě
Ten svetr nesedí
Děsím se stvůry co ze mě dělají má slova
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: subrtka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)