Anotace: Nevím,co napsat. Budu raději mlčet.
Vítej na Liter.cz!
Tvé úvodní dílko mne lehce překvapilo. Je trošku nezvyklé, ale je to jen tím, že není tak často k vidění. Velmi zamyšlenkové a dá se na něj podívat alespoň ze dvou úhlu. Nehodnotím styl, tvar... ale to, co ukrývá básenka uvnitř, cit, myšlenku... takové to "někdy" skryté já.
Nezáleží na tem, zdali je to, či není o Tobě, hodnotím všeobecně. Má to něco do sebe a tak dovolím si utrousit, že aj bolest a smutek na mne dýchl, jakoby jistá upřímnost, ale každý člověk má srdce a tak to každého jináč zasáhne.
17.09.2009 06:34:00 | NikitaNikaT.