Anotace: ...................................................... je to polská báseň a některé znaky jsou k tomu ještě zaměněné na české, takže - nooo - asi jen pro odvážné :-)
Nač český překlad, já tomu rozumím, a velmi dobře, to by stratilo to kouzlo, kdyby to bylo česky.
A wiec, zycze powodzenia...
15.11.2005 18:36:00 | D.Angel
Asi je to hezký, nevím, nerozumím tomu, ale český překlad by k tomu nebyl marný, ráda bych si to přečetla ...
14.11.2005 17:55:00 | NikitaNikaT.
No teda...je to dobrý!!!akorát se neučím polsky nešlo by k tomu dát překlad?
14.11.2005 16:07:00 | yourpinkcat