Tunel
V tichu tmy, kde vítr po světle touží,
umírá světlo naděje, kde snoubí se sny s pravdou,
mírné světlo uvnitř praží,
procházím tou tichou tmou
jdu za světlem na konci tunelu,
pořád je ale čas se otočit,
jdu pořád dopředu, ale celkem pomalu,
zkusím někde odbočit
život je tunel, co odbočky nemá,
zastavit se ani otočit nemůžeš,
nemá však smysl jít stále shrbená,
tím si vůbec nepomůžeš
každý krok si užij,
co tunel dovolí ti udělat,
špínu strachu ze sebe smyj,
nemůžeš na tom prodělat
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Matty09, Alasea
Komentáře (3)
Komentujících (3)