Anotace: Sakra kamaráde, nikdy jsem nevěřil, že by se mohly naše cesty takhle brzy rozpojit.
K životu patří smrt, protože je to koloběch všeho dění a čas,... ten zatracený čas, mocný pán a mi jeho pěšci, v řadě jdem podle něj...
Přátelství až za hrob, to málo kdo má, ty patříš mezi ty výjimky a to Tě, jako člověka velmi šlechtí a vím, že upřímnost Ti neschází.
Délku, ni sílu svíčky své... nikdo dopředu nezná. Kdy zhasne, zaplápolá napsled plamínek... je jen ve hvězdách a proto jich je toliko na nebi, to naši přálete, rodina, blízcí lidé dívají se na nás a střeží naše kroky, stejně tak aj ty Tvoje.
Sám nebudeš a nezůstaneš... Proč? Protože to právě píšu, protože si to myslím, protože to vím, protože si zasloužíš mnohem víc...
06.09.2009 02:28:00 | NikitaNikaT.
Je mi to líto:( I já vím, co to je ztratit někoho opravdu blízkého.
Krásná báseň,proč jen nejlepší díla tak často vznikají za tak smutných okolností?
ST
04.09.2009 21:06:00 | Angee