Spát.Navždy spát.

Spát.Navždy spát.

Anotace: .

Dotek duše mrtvých snů
spálil bezmoc starých dnů.

Ze srdce tryská temnota
čas není, jen prázdnota.

Prchá teplo těla mého
kdosi šípem bodl v něho.

Strach, neklid, myšlení
jsou jak vítr v osení.

Čerti kolem křičí vztekle
už jsi měl být dávno v pekle.

Ke slunci jdou slzy plout
počnou do všech věků schnout.

Svoboden, tak konečně
líbala smrt zbytečně.

Věčnost duše zve tě dál
to jen člověk tady stál.
Autor Čoki, 05.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí