Zrcadla lzou
Anotace: just saw, then wrote
Dívám se do zrcadla
Na odaz té holky, co nikdy nic neměla
Nic nechtěla,
Jen toužila
Jak toužit se smí.
Chtěla bych ji znát.
Její tělo, její nahotu
Její duši, její mysl
Její podobu
Mít ji vedle sebe
A žít
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)