Anotace: mini - s obrázkami je tady http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=8229-na-modre-obloze-plavou-si-ryby
Kamil - nevím - mně učili, že metafora je přenesený-obrazný význam - jenže já tady na začátku doslovně popisuji jen to co vidím ... bych řekla, že něco jako klasická přírodní lyrika - kde básnik popisuje přírodu kolem sebe - je to jen popis poezie konkrétního místa :)
06.09.2009 11:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba
A já si bláhově myslel, že to včera co bylo se mi zdálo a ono to tak je a ne, že promile vomile.
05.09.2009 21:26:00 | umělec2