Kousek ze života
Kousek ze života
Proč děláme to,
Co děláváme.
Člověk sedí a přemýšlí,
Vše zdá se mu divné být.
Napadají ho zvláštní věci,
Myslí na to ve dne v noci.
Vše je krásné, je šťastný,
Ale druhý den se to pokazí.
Přemítá své vzpomínky,
Kde se stala chyba?
Pak vidí jen pomníky,
Toď kousek ze života..
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
Komentáře (0)