Anotace: ...ač nerad, přiznávám že se mi stýská...
napsal jsi to dobře - byla to Tvoje volba..Je správné,že bojuješ...Víš o co jde, máš výhodu.. vyjádřil jsi to krásně :-)
15.09.2009 16:26:00 | Házté
bojuju jak můžu, ale přes 2000 km od domova v místě kde je většinu roku šero a deštivo to jde těžko...ale byla to moje volba - takže bojuji:)
08.09.2009 12:47:00 | Henry Chinaski