je mi to lito
nevinny detsky oci
s placem hledaj svoje misto
doma
tam doma kde
nemaj svoje misto
bylo mi zle
kdyz sem slysela odemykani dveri
to tatinek prijel z prace
sklopeny oci a
slzy co mi tecou az k noham
jak ja to nenavidela
vsechno
tebe
domov
moje pozdni prichody domu
zfetovany oci
moje nesmyslny vety a
nakonec moje
Z H R O U C E N I
proc to vsechno zacalo?
*vim kdo za to muze*
u"uéééuaaéaéaéaéuéuéuéu
éuéuéuuéaaaeueueueueéeéeée
éuéuéuéuuéuéuéuuéué
Přečteno 416x
Tipy 17
Poslední tipující: kaaamiiii, whiolet, Pevya, micátko, Nola77, Simísek, al-pacino, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna, Sleepwalker, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)