Kouzlo
Anotace: dnešní večer, trochu překvapení, trochu... kouzla.
Kouzlo mi vklouzlo do pokoje
trochu moje a hodně tvoje
hnědé oči a závoj
Vítr se pleská na střeše
a asi nechce se mu vzlétnout
a možná mu jen přitáhli otěže
a možná...
A je to to kouzlo
co drží tu vítr
a drží tu mě jak kámen
jak pouta na nohou
A přitom...
Slunce víš slunce a paprsky
to pohlazení
to kouzlo
Jen zimy té se bojím
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)