Brzké ranní kuropění
Anotace: trochu kruté, ano, jenže... křídlama neplýtvám
Přišlo to brzy
Krev
Z tržných ran vráňat
Krůpějemi za krk
A na hřbet
Raněným trhám hrdost
Skrývám ve fraku
Hromadím v hrbu jak dromedár
Rozjímám jak proudí zkornatělými trubkami
K srdci
Pak vrhnu
Křiklouni křepčí na mém týle
Hlava mi třeští
Krušné chvíle
Z ran vráňat vysrkám morek
Dužinu mozku
Prsty jim reju v hrudi až rudnou mi zřítelnice
To zřídlo zraku
Křídla pak usuším na šňůře
Vypraná od krve rozvěsím na drátě mezi skříněmi
Dveře vrznou
A smrtka
Stará
Seschlá
S kosou
Kosti vřou a krev se láme (ztuhlá mrazem na zádech)
Křičí skřípá syčí na mě
A kráká
Bože jsem to já
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Kapka, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)