Dneska jsme pohřbili...
Anotace: začal jsem včera, dokončil dnes, tak nevím
Dneska jsme pohřbili funebráka
Posledního z naší dědiny
Posledního z rodiny
Děti mu řikaly strejdo
Měl velký břicho a dlouhej knír
A bejval často opilej
A veselej
Jenže v jeho očích jsme viděli smrt
Tam někde hluboko
Jen ona sama ví co všechno zažil
Kolikrát s ní tancoval polku v pekelným rytmu
Umca-umca-umcarára
Dneska jsme zakopali hrobníka
Všem nám sloužil vytrvale a dobře a my mu to dneska vrátili
Budem mu nosit kytky na hrob
On už nikoho neměl všechny svý bráchy zakopal
Dneska jsme pohřbili
...posledního z nás
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, j.c., malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (1)
Komentujících (1)