Anotace: v podstatě chci dokázat sám sobě, že jsem neklesl až tak hluboko, že bych zapomněl i ťukat do klávesnice. Nezapomněl jsem.. Nudím se... mizerně moc se nudím... A chce se mi přejet sousedovu kočku..
tu kočku zatím jen nakopni.
třeba se vlk nažere a kočka zůstane celá..
j.c.ben
12.09.2009 23:18:00 | j.c.