Čajová konvice
Anotace: ....................
Padám do čajové konvice
do kvítků
siluety moře
na plátně namalované
kavárna je prázdná
vítr plných snů
marnost lidského snění
lakota srdce
rozdělit se
šedý obraz
kukuřice černobílá
hvězdárna v čaji
motýli na nebi
stromy bez lístků
úžasné poznání
vidím tvé oči
světem voní
vůně čaje
na svět
barvy života se vrací.
Přečteno 315x
Tipy 26
Poslední tipující: Severka, padající do neznáma, enigman, WAYWARD, PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, Laivindia, dream in emptiness, Bíša, Kapka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)