Chce se mi spát
Cementové nebe na mě zírá shora
je podzim
Cementově šedé zaprášené mraky
holá pole hostí unavené ptáky
Klíží se jim oči
nebo je možná jenom přivírají před sluncem
rudoarmějcem
Cementový opar mi ucpává plíce
těžko se mi dýchá
a taky mě tíží na řasách
i mě se chce spát
Cementový obzor a cihlové slunce v něm
ponořené jak piškot do medové lázně
nechutné
lepkavé
Chce se mi spát
Přečteno 328x
Tipy 22
Poslední tipující: Jiparo, hašlerka, labuť, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, Mbonita, malá čarodejnice wiggová netopýrková, J's .., enigman, zelená víla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)